Jämför bensinkort - bästa bensinkortet 2020

Jämför alltid bensinkort innan du bestämmer dig. Vi hjälper dig att hitta det bästa bensinkortet för just dina behov. 

Dom bästa kreditkorten efter just dina behov.

Vi är öppna med all information vi känner att du komma behöva för att göra ett bra val.

Vi har tagit reda på en massor av information som vi sedan delar med oss av.

Here are many variations of passages of Lorem Ipsum

Jämför Bensinkort
Bästa Bensinkorten för mars 2020

Det här är dom bästa bensinkorten just nu

Hur du väljer det bästa bensinkortet för dig

Oavsett om du kör lite eller mycket, är bensinkreditkort bra för alla som ibland befinner sig vid bränslepumpen. Tanka bilen, bli belönad – det är så enkelt. Var och en av dessa bensinkort erbjuder också olika belöningar för andra kategorier. Vi analyserade 48 kreditkortserbjudanden med bensinbelöningar för att komma fram till våra topp 10 rekommendationer. Granska de bästa erbjudandena nedan och ansök om det kort som passar dig bäst.

Hur fungererar bensinkort (kreditkort för bensin)?

Bensinkort erbjuder särskilda belöningar för köp av bensin; de kan kategoriseras som antingen belöningskort eller rabattkort. De bästa bensinbelöningskorten erbjuder återbetalning (vanligtvis 1-3%) eller poäng på bensin, liksom på köp i andra kategorier. Bensinrabatter kort erbjuder vissa ören för varje liter bensin du köper.

Bensinkort faller i en av tre kategoier:

Allmänna bensinkort med belöningar för bensinköp.

Bensinkort som är från ett speciellt bensin-företag är ofta i samarbete med ett nätverk som Visa eller Mastercard.

Bensinrabatter som är specifika för en återförsäljare som Shell, OKQ8 eller Preem är några exempel.

Nyckeln till att maximera dina besparingar är att hitta det kort som är i linje med dina vanor. Som tumregel är bensinkortkorten bäst för människor som ofta tankar på samma ställe. Om du köper bensin hos många olika återförsäljare är ett belöningskort för bensin oftast det bättre valet.

Köp bensin med allmänna belöningskort

De flesta återbetalnings- och belöningskreditkort erbjuder incitament för att spendera pengar på bensin, men erbjuder också belöningar för andra typer av inköp. Av den anledningen är cashback-kort bland några av de bästa kredit- och livsmedelskreditkorten.

Vem ska få ett generellt belöningskort?
Allmänna återbetalningskort är ett bra verktyg för att förenkla och förstora dina besparingar. Använder du dessa behöver du inte oroa dig för att lämna besparingarna vid pumpen eller i kön i mataffären. Om du ofta handlar hos en mängd olika företag är detta ett bra alternativ.

När ett generellt belöningskort inte är det bästa valet
Om du letar efter ett sätt att öka dina belöningar med en specifik bensinåterförsäljare kan ett märkeskort vara bäst, särskilt när bensinpriserna är låga.

Köpa bensin med rabattkort

OKQ8, Preem och Shell är vanliga rabattkort. Med dessa sparar du allt från 5 öre till 30 öre per liter bensin du köper hos just den återförsäljaren.

 

Vem kan få ett bensinkort?

I själva verket kan du med ett märkeskreditkort för bensinrabatter förvänta dig några anständiga besparingar på bensininköp av det varumärket. Men det kan innebära färre belöningar på andra saker. Om kortet finns i ett nätverk, som Visa eller Mastercard, kan det också användas hos fler återförsäljare. Slutligen accepterar bensinkort ofta dom med en okej kredithistoria, så det kan passa dom allra flesta.

När ett bensinkort inte är det bästa valet

Rabatter löper ofta ut efter 12 månader, så det är svårt att samla tillräckligt med belöningar för att lösa in dem för en stor mängd “gratis” bensin. Dessutom erbjuder bensinkreditkort i ett nätverk extra belöningar, men kan fortfarande utesluta köp hos andra bensinföretag.

Hur mycket kan du spara med ett bensinkreditkort?

Du kan dra nytta av bensinkort med stora rabatterbjudanden för att få betydande besparingar, särskilt under de första månaderna. 

Om oss

Jämförkreditkort.net’s objektiva råd, expertinfo och användbara verktyg hjälper dig att göra smarta val kring pengar.

Vi tänker outside the box

Vi står alla inför ekonomiska val vid någon tidpunkt. Och under lång tid har människor tvingats navigera i viktiga beslut utan en helhetsbild.

Vi vill ändra allt detta. Och idag är det lättare än någonsin att hitta och beställa rätt kreditkort med all information på Jämförkreditkort.net.

Inga hemliga ingredienser

Det är enkelt: Du är vår första prioritet. Vi anser att alla bör kunna fatta ekonomiska beslut med förtroende för informationen dom läser. Och vi är stolta över den vägledning vi erbjuder. Informationen vi tillhandahåller och verktygen vi skapar är objektiva, oberoende, okomplicerade och gratis.

LÄGST RÄNTA

Hitta kreditkortet med lägst ränta, och helst ett där du inte har någon ränta alls i 24 månader.

INGA DOLDA AVGIFTER

Ingen gillar dolda avgifter, därför vill vi inte att du ska drabbas av dom. Vi hjälper till.

Belöningssystem

Bra kunder ska sjävklart belönsas, och vi ser till att du blir belönad mest.

Juridisk ansvarsfriskrivning: Denna webbplats är för utbildningsändamål och ersätter inte professionell rådgivning. Materialet på denna webbplats är inte avsett att tillhandahålla juridisk, investerings- eller finansiell rådgivning och indikerar inte tillgängligheten för någon specifik produkt eller tjänst. Vi garanterar inte att kreditkorts-företagen erbjuder eller godkänner en viss produkt eller tjänst. För specifika råd om dina unika omständigheter kanske du vill konsultera en professionell rådgivare.

Ansvar

Pålitliga uppgifter

Bra tjänster

Alltid det senaste

Det viktigaste

Den viktigaste informationen

Close Menu